nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Zeilvakantie op de Waddenzee

Thuishaven voor veel watersport- plezier en omgeven met mooie natuurgebieden, fiets- en wandel routes!

Groot aanbod van verschillende tjalken, skûtsjes, lemsteraken en een zeeschouw. Te huur met of zonder schipper.

Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot

Data 2014:
Volgt zsm!

Kosten: € 575,- per persoon
incl. verblijf op een platbodem, wat lekkers bij ontvangst, eten en drinken aan boord en 1x uit eten.

Zelf een boot huren bij Waterrecreatie Syperda en aansluiten bij de flottielje kan uiteraard ook. Hier is ontvangst met wat lekkers en de avond uit eten bij inbegrepen. Het eten en drinken op uw eigen boot dient u wel zelf te verzorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- per persoon (+ huur schip).

Inschrijven kan middels een mail naar info@waterrecreatiesyperda.nl

Het Waddengebied, een totaal andere wereld.
Wanneer u het Wad wilt verkennen met andere watersportliefhebbers is onze Waddentocht een echte aanrader! Onder begeleiding van ervaren schippers worden de zeilen van de lemsteraken gehesen op de Waddenzee en zullen er enkele eilanden worden bezocht. Genietend van de omgeving of actief meezeilen, hier is iedereen volledig vrij in.

Vertrek vanuit Harlingen
De flottielje start donderdag ochtend in de Nieuwe Willemshaven van Harlingen. Hier kan iedereen eerst kennismaken met de schippers andere bemanningsleden. Afhankelijk van het weer zal er die donderdag door de schippers een route worden uitgezet voor de komende 4 dagen zodat iedereen zondag rond 18.00u weer terug is in Harlingen. Voor vertrek zullen de schippers een briefing houden over de flottielje: wat de weersverwachtingen zijn en wat men kan verwachten voor die dag (en komende dagen). Alle deelnemers zullen enkele weken voor aanvang meer informatie met exacte tijden van aanvang en terugkomst ontvangen.

Wilt u zelf ook graag leren varen op de Waddenzee?

U kunt natuurlijk lekker actief meezeilen tijdens de flottielje. Gaandeweg zult u dan zeker ervaring opdoen. In overleg kan er een vaarinstructie op de Waddenzee voor u worden samengesteld.

De flottielje is all inclusive!

Alles is al volledig voor u verzorgd of staat voor u klaar. Er is voor alle dagen ontbijt, lunch, drinken en andere versnaperingen aan boord. En voor twee avonden zijn alle ingrediënten voor een diner aan boord. Daarnaast is er ruimte vrij gehouden om een avond gezellig met de hele groep uit eten te gaan op één van de eilanden. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen! Het enig wat u hoeft te doen is gezamenlijk het diner aan boord bereiden. Overige consumpties op de eilanden zijn wel voor eigen rekening.

Door u mee te nemen: Goede zeilkleding (zwemvesten zijn aan boord), een slaapzak (kussen met kussensloop en hoeslaken zijn aan boord), en uiteraard uw eigen benodigde spullen.
Bent u geinteresseerd in het deelnemen aan een Wadden flottielje? Laat ons weten via info@waterrecreatiesyperda.nl

Boot huren met schipper

Het is ook mogelijk om een ervaren schipper mee te nemen tijdens uw zeilvakantie. Al onze schepen zijn te huur met of zonder schipper. Wanneer u tijdig de datum van uw zeilvakantie aan ons door geeft zorgen wij voor de ervaren schipper.

Gaat u liever bareboat de Waddenzee verkennen met een van onze mooie platbodemschepen?
Dat kan! Bij onze tjalken, skutsjes, lemsteraken en onze zeeschouw vindt u meer informatie over het schip, de prijzen en bezetting voor 2014.

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!