nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Huur uw vakantiewoning in Friesland

Thuishaven voor veel watersport- plezier en omgeven met mooie natuurgebieden, fiets- en wandel routes!

Groot aanbod van verschillende tjalken, skûtsjes, lemsteraken en een zeeschouw. Te huur met of zonder schipper.

Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot

Wilt u een vakantiewoning in Friesland huren? Dan bent u bij Waterrecreatie Syperda aan het juiste adres! Vanuit een rustig en kleinschalig vakantiepark in Gaastmeer verhuren wij verschillende vakantiewoningen. Deze prachtige vakantiewoningen in Friesland zijn volledig gemeubileerd en ingericht voor 4-, 6- of 8 personen.

Gevarieerd aanbod vakantiewoningen in Friesland

De vrijstaande vakantiewoningen voor 8 personen staan direct aan het water en bieden de mogelijkheid om uw (gehuurde) open boot voor de deur af te meren. Voor de overige woningen is er ruimte in de jachthaven, gelegen op hetzelfde terrein.
Alle vakantiewoningen hebben een tuin op het zonnige zuiden, en staan door de ruime beschutting lekker uit de wind. Het vakantiepark bevindt zich aan de rand van Gaastmeer met alle gemakken, zoals een kleine supermarkt, enkele terrassen en eetgelegenheden, op loopafstand.

Vakantiewoning Friesland in een prachtige omgeving!

Gaastmeer bevindt zich in het centrum van het Friese watersportgebied en is hiermee de thuishaven voor veel watersportplezier. Daarnaast is het ook genieten voor natuurliefhebbers. De omgeving biedt vele mooie natuurgebieden en fiets- en wandelroutes. En door de centrale ligging tussen karakteristieke steden en dorpen zoals Sneek, Heeg, Workum, en Woudsend is er voor ieder wat wils.

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!