nl en de 
Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Vakantiewoning aan het water in Friesland

Thuishaven voor veel watersport- plezier en omgeven met mooie natuurgebieden, fiets- en wandel routes!

Groot aanbod van verschillende tjalken, skûtsjes, lemsteraken en een zeeschouw. Te huur met of zonder schipper.

Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot

Vrijstaande vakantiewoningen aan het water in Friesland kunt u huren bij Waterrecreatie Syperda. Deze 8-persoons vakantiewoningen bevinden zich op een rustig en kleinschalig vakantiepark in Gaastmeer. Omdat deze vakantiewoningen aan het water staan biedt dit de mogelijkheid om uw (gehuurde) open boot voor de deur af te meren. Visliefhebbers kunnen vanuit de tuin een hengel uitgooien of met een (gehuurde) open boot het ruimere water opzoeken.

Naast 8 persoons vakantiewoningen aan het water verhuren wij ook 4- en 6-persoons vakantiewoningen. Deze geschakelde woningen bevinden zich in de nabijheid van open vaarwater. Alle vakantiewoningen zijn volledig gemeubileerd en ingericht en hebben een tuin op het zonnige zuiden.

Vakantiewoningen aan het water in een prachtige omgeving
Door de centrale ligging in het Friese merengebied biedt dit volop mogelijkheden voor watersporters. Daarnaast is Gaastmeer omgeven met mooie natuurgebieden en fiets- en wandelroutes. En met karakteristieke steden en dorpen zoals Sneek, Heeg, Workum, en Woudsend binnen handbereik is er voor ieder wat wils!

 

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

Een in Friesland centraal gelegen park met alle gemakken aanwezig! Wij verhuren vakantiehuisjes aan het water, 20 platbodemschepen en diverse open boten (o.a. polyvalken en randmeren). Ook de ruime parkeergelegenheid, receptie en restaurant Boppe de Golle zijn op hetzelfde vakantiepark te vinden.

 

Geen gesjouw met boodschappen...

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!