nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Boek uw vakantiehuisje voor 6 personen in Friesland online!

6 persoons huisje

 • 6 persoons huisje
 • 6 persoons huisje
 • 6 persoons huisje
 • 6 persoons huisje
 • 6 persoons huisje
 • 6 persoons huisje
6 persoons huisje 6 persoons huisje 6 persoons huisje 6 persoons huisje 6 persoons huisje 6 persoons huisje
Heeft u onze andere vakantiehuisjes al gezien?
4 persoons woning  8 persoons woning 

Vakantiehuisje in Friesland voor 6 personen huren?

Deze 6 persoons vakantiehuisjes in Friesland zijn te vinden op een kleinschalig en rustig gelegen vakantiepark in Gaastmeer. Gelegen in het centrum van het Friese merengebied. De ideale thuisbasis voor een heerlijke watersport-, fiets- of wandelvakantie!
Alle vakantiehuisjes van Waterrecreatie Syperda zijn recentelijk verbouwd en zijn voorzien van een nieuwe, frisse inrichting. De 6 persoons vakantiehuisjes zijn geschakelde huisjes met een 4 persoons vakantiehuisje en zijn allemaal voorzien van:
-    open keuken met oven en afwasmachine
-    zit- en eethoek, grenzend aan de tuin op het zuiden
-    badkamer met douchekabine
-    2 slaapkamers

Er mag in de woningen niet worden gerookt. Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan tegen een kleine vergoeding van €7,50 per dag (max € 50,-).

PLATTEGROND RECREATIEPARK
Klik erop voor een grotere weergave

Reguliere wisseldagen zijn op
vrijdag en maandag 

GAASTMEER, HEEG EN OMGEVING

Het vakantiepark bevindt zich aan de rand van Gaastmeer met alle gemakken, zoals een kleine supermarkt, enkele terrassen en eetgelegenheden, op loopafstand. Door de centrale ligging tussen karakteristieke steden en dorpen zoals Sneek, Heeg, Workum, en Woudsend is er voor ieder wat wils. Naast de mooie watersport omgeving is het ook genieten voor natuurliefhebbers. De omgeving biedt vele mooie natuurgebieden en fiets- en wandelroutes.

Enkele veel bezochte Friese bezienswaardigheden: Skutsjesilen, Sneekweek, Swinging Sneek, Jopie Huisman museum Workum, Vogeltjespark Rijs, Oranjestad...

 

LEES MEER OVER DE OMGEVING

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

REACTIES VAN ONZE GASTEN

 • Reactie Rik van den Bosch

  We hebben een geweldig weekend gehad, waarin het weer geweldig meezat, maar ook de wind en het getij. De boot was prima verzorgd, de instructeur was goed (we waren wel een beetje verrast dat hij donderdagavond al op de boot was.…), ik ben zeer tevreden. Tot een volgende keer! Rik van den Bosch Deze foto heb ikzelf gemaakt op het wad!
  Rik van den Bosch, Gendt

  Reactie B. den Boer

  Al 10 jaar op rij met veel zeil plezier huren wij boten bij syperda. Inmiddels de halve vloot gehad :-) en altijd naar volle tevredenheid. Volgend jaar zeker weer.
  B. den Boer, Gouda

 • Reactie De Jong

  We hebben weer een prachtige week gehad in oktober! Tot volgend jaar!
  De Jong, Uden

  Reactie M.peters

  Met de Wantij heerlijk gezeild! Een prachtige zonnige warme week in juli. Drooggevallen op het wad en genieten van de natuur. De wantij is een aanrader trouwens, hij is werkelijk prachtig.
  M.peters, Aalsmeer

 • Reactie Martijn van Kooten

  Een geweldige plek aan het water om heerlijk de Friese meren op te gaan. Lekker de motorboten voor de deur om elke dag te kunnen vissen op het Gaastmeer. Goede service vanuit Syperda!
  Martijn van Kooten, Driebergen-Rijsenburg

  Reactie Marian Broerma

  We zijn over het Heegermeer en over de Fluessen weer terug gezeild, Ik heb een topdag gehad en het team ook! Bedankt!
  Marian Broerma, Dronten