nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Eetcafe Boppe de Golle

Thuishaven voor veel watersport- plezier en omgeven met mooie natuurgebieden, fiets- en wandel routes!

Groot aanbod van verschillende tjalken, skûtsjes, lemsteraken en een zeeschouw. Te huur met of zonder schipper.

Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot

  • Restaurant Boppe de Golle
  • Restaurant Boppe de Golle
  • Restaurant Boppe de Golle
  • Restaurant Boppe de Golle

Het gezellige eetcafé Boppe de Golle bevindt zich op een unieke locatie. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op 4 meter hoogte genieten van een prachtig uitzicht over de Fluessen, Gaastmeer en de Friese landerijen rondom Gaastmeer.

Ook na uw lange autoreis naar Gaastmeer hoeft u niet meer zelf in de keuken te staan, maar kunt u in Boppe de Golle terecht voor een heerlijke maaltijd en een lekker drankje. Wanneer u op het recreatiepark verblijft is het ook mogelijk om (alleen bij reservering) in Boppe de Golle te ontbijten.

Feesten en partijen

Naast een heerlijke lunch of diner kunt u bij 'Boppe de Golle' ook terecht voor bruiloften, feesten en partijen voor maximaal 200 personen. Van ontvangst met koffie en gebak tot een kanllend feest met muziek, hapjes en drankjes: vrijwel alles is mogelijk!

Catering

Bij een dag zeilen hoort uiteraard een goed ontvangst, een heerlijke lunch en/of een gezellig afsluitend diner. Ook bij een dagtocht zeilen bij Waterrecreatie Syperda kan Boppe de Golle alle zorg voor de catering uit handen nemen. Denk hierbij aan een ontvangst met koffie en wat lekkers, heerlijke lunch mee aan boord en nagenieten in het restaurant tijdens een barbecue, buffet of menu van de kaart.


Munkedijk 2a, 8611 JM Gaastmeer
Tel. 0515 - 469 922

 

        

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!