nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Boek uw zeilvakantie met skutsje Zeldenrust online!

SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen

 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
 • SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen

Skutsje Zeldenrust huren?

Dit skutsje heeft een ruime leefruimte met ruime zit hoek en keukenblok. Samen met het vergelijkbare skutsje, skutsje Nieuwe Onderneming, kunt u dit skutsje huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs.
Skutsje Zeldenrust heeft nog een aparte slaapruimte met een tweepersoonsbed voor in de roef, met daarnaast een apart toilet. Alle overige bedden bevinden zich onder het vooronder.
Na uw zeiltocht kunt u heerlijk nagenieten met de gehele bemanning in de kuip. Daarnaast is het schip voorzien van een boegschroef voor meer vaarcomfort.

Het skutsje Zeldenrust heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.

Dit Buitensvallaat skutsje is gebouwd door de bekende scheepsbouwer Jan Oebeles van der Werff in 1910 in Drachten onder de naam "Noord Fries". Toen met een lengte van 17,03m.

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Bewaren

Bewaren

REACTIES VAN ONZE GASTEN

 • Reactie Rik van den Bosch

  We hebben een geweldig weekend gehad, waarin het weer geweldig meezat, maar ook de wind en het getij. De boot was prima verzorgd, de instructeur was goed (we waren wel een beetje verrast dat hij donderdagavond al op de boot was.…), ik ben zeer tevreden. Tot een volgende keer! Rik van den Bosch Deze foto heb ikzelf gemaakt op het wad!
  Rik van den Bosch, Gendt

  Reactie B. den Boer

  Al 10 jaar op rij met veel zeil plezier huren wij boten bij syperda. Inmiddels de halve vloot gehad :-) en altijd naar volle tevredenheid. Volgend jaar zeker weer.
  B. den Boer, Gouda

 • Reactie De Jong

  We hebben weer een prachtige week gehad in oktober! Tot volgend jaar!
  De Jong, Uden

  Reactie M.peters

  Met de Wantij heerlijk gezeild! Een prachtige zonnige warme week in juli. Drooggevallen op het wad en genieten van de natuur. De wantij is een aanrader trouwens, hij is werkelijk prachtig.
  M.peters, Aalsmeer

 • Reactie Martijn van Kooten

  Een geweldige plek aan het water om heerlijk de Friese meren op te gaan. Lekker de motorboten voor de deur om elke dag te kunnen vissen op het Gaastmeer. Goede service vanuit Syperda!
  Martijn van Kooten, Driebergen-Rijsenburg

  Reactie Marian Broerma

  We zijn over het Heegermeer en over de Fluessen weer terug gezeild, Ik heb een topdag gehad en het team ook! Bedankt!
  Marian Broerma, Dronten