nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Een klassieke en fijne toerboot

Notarisboot

 • Notarisboot
 • Notarisboot
 • Notarisboot
 • Notarisboot
 • Notarisboot
Notarisboot Notarisboot Notarisboot Notarisboot Notarisboot
Heeft u onze andere open boten al gezien?
Aluminium sloep  Kano  Optimist  Polyvalk  Randmeer  Roeiboot 

Notarisboot huren?

Een klassieke en fijne toerboot. U kunt de notarisboot huren om mooie tochten te maken over de Friese meren en andere aaneengesloten wateren. De notarisboot heeft een 15pk binnenboord motor en bied ruimte voor ca. 5 personen. Een eenvoudigere en goedkopere optie om te huren is de aluminium sloep

Direct online uw sloep huren
Wilt u direct een notaris sloep huren via de website? Maak dan gebruik van onderstaande buttons en boek uw aluminium sloep vandaag nog!

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

REACTIES VAN ONZE GASTEN

 • Reactie Rik van den Bosch

  We hebben een geweldig weekend gehad, waarin het weer geweldig meezat, maar ook de wind en het getij. De boot was prima verzorgd, de instructeur was goed (we waren wel een beetje verrast dat hij donderdagavond al op de boot was.…), ik ben zeer tevreden. Tot een volgende keer! Rik van den Bosch Deze foto heb ikzelf gemaakt op het wad!
  Rik van den Bosch, Gendt

  Reactie B. den Boer

  Al 10 jaar op rij met veel zeil plezier huren wij boten bij syperda. Inmiddels de halve vloot gehad :-) en altijd naar volle tevredenheid. Volgend jaar zeker weer.
  B. den Boer, Gouda

 • Reactie De Jong

  We hebben weer een prachtige week gehad in oktober! Tot volgend jaar!
  De Jong, Uden

  Reactie M.peters

  Met de Wantij heerlijk gezeild! Een prachtige zonnige warme week in juli. Drooggevallen op het wad en genieten van de natuur. De wantij is een aanrader trouwens, hij is werkelijk prachtig.
  M.peters, Aalsmeer

 • Reactie Martijn van Kooten

  Een geweldige plek aan het water om heerlijk de Friese meren op te gaan. Lekker de motorboten voor de deur om elke dag te kunnen vissen op het Gaastmeer. Goede service vanuit Syperda!
  Martijn van Kooten, Driebergen-Rijsenburg

  Reactie Marian Broerma

  We zijn over het Heegermeer en over de Fluessen weer terug gezeild, Ik heb een topdag gehad en het team ook! Bedankt!
  Marian Broerma, Dronten


DE FRIESE MEREN

Centraal gelegen in het Friese meren gebied, de ideale thuishaven voor onze polyvalken, randmeren en andere open toer- en zeilboten. Gaastmeer wordt omringt met prachtige meren zoals het Heegermeer, het Grote Gaastmeer en het Slotermeer. Al deze meren zijn aan elkaar verbonden met sloten en kanalen waardoor u mooie zeil- en toertochten kunt maken langs deze Friese wateren.

Al onze open zeilboten hebben een strijkbare mast. De toerboten hebben een maximale doorvaarthoogte van ca. 1,5m, waardoor de meeste routes goed en snel bereikbaar zijn. Vanuit Gaastmeer kunt u twee kanten op: over het Grote Gaastmeer richting Workum, of door het dorp onder de vast brug door richting de Fluessen en het Heegermeer. In beide gevallen bent u in ongeveer 15 minuten op het grotere open vaarwater. De vaarroutes rondom Gaastmeer zijn eindeloos, waterkaarten en vaartips zijn te verkrijgen bij de receptie.

LEES MEER OVER HET VAARGEBIED