nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Oerol midweek arrangement

  30% (!!) korting op de huurprijs  

  OF een gratis schipper mee! 

 

Het Oerol Festival. Een tiendaags festival met het eiland Terschelling als podium en inspiratiebron. Met veel muziek, theater, straatartiesten, expedities staat het hele eiland op zijn kop. Deze unieke sfeer moet je een gewoon een keer beleven!

Om deze beleving compleet te maken kun je er nu zeilend naartoe! En ook wel handig: je slaapplek is ook direct geregeld! Vertrek, om alvast in de stemming te komen, met een van onze platbodemschepen op maandag ochtend vanuit Gaastmeer. Beleef een prachtige midweek Oerol en praat en geniet heerlijk na tijdens de zeiltocht terug naar Gaastmeer op vrijdag.

Al onze schepen zijn ingericht voor een langer verblijf aan boord. Dit houdt in dat ze allemaal zijn voorzien van een ruime zithoek met open keuken in de roef, apart toilet en vaste slaapplaatsen. Er is alleen geen douche aan boord: dit kan in het douchegebouw van de jachthaven van Terschelling. Het liggeld is is wel voor eigen rekening, hier is walstroom en gebruik van de douche, wasserette en drinkwater bij in begrepen.

 

 ARRANGEMENT 
Aankomst:
maandag 18 juni 10.00u aan boord
Vertrek: vrijdag 22 juni 15.00u weer terug in de haven van Gaastmeer*

 U kunt hierbij kiezen uit 2 opties:

1. 30% korting op de huurprijs

2. of de gehele midweek een gratis schipper mee wie u zorgenloos van en naar Terschelling vaart.

 CHECK BESCHIKBAARHEID >

 

 

*Hou er bij vertrek op vrijdag vanaf Terschelling wel rekening mee dat u misschien vroeg moet varen ivm een gunstig tij.
Wanneer u graag een schipper mee wenst zal ook hij op maandag ochtend om 10.00uur voor jullie klaar staan zodat jullie mooi op tijd kunnen vertrekken en aan het eind van de dag op Terschelling zullen arriveren.

 TOEGANG TOT OEROL 
Toegang tot Oerol kunt u online regelen of op het eiland aan de kassa betalen.
Online kost een festivalbandje voor een volwassene EUR. 25,-. Aan de kassa is EUR. 30,-.
Kinderen van 4-11 jaar betalen EUR. 5,- of EUR. 7,50.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!