skutsje zeilen in Friesland -
skutsje zeilen in Friesland - nl_vlag. skutsje zeilen in Friesland - en_vlag. skutsje zeilen in Friesland - de_vlag. 

skutsje zeilen in Friesland - telefoon.

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie
  • skutsje zeilen in Friesland - header1.
  • skutsje zeilen in Friesland - header_foto3.
  • skutsje zeilen in Friesland - header_foto4.

skutsje zeilen in Friesland

De perfecte manier om lekker bezig te zijn en toch te ontspannen, dat is skutsje zeilen in Friesland! Waterrecreatie Syperda heeft een groot aanbod van verschillende skutsjes. Deze kunt u bareboat huren voor een dag, weekend, midweek, week of elke andere gewenste periode. Laten u het schipperen liever aan iemand anders over? Wij regelen graag een schipper voor u. De skutsjes hebben allemaal een kuip en zijn van alle gemakken voorzien voor een langer verblijf aan boord. 

Kom skutsje zeilen in Friesland en kom genieten van de prachtige omgeving van de Friese meren, het IJsselmeer en de Waddenzee. Vanuit onze thuishaven in Gaastmeer zijn deze allemaal snel en moeiteloos bereikbaar.

Ook voor een dagtocht zeilen bent u bij Waterrecreatie Syperda aan het juiste adres. Een dag skutsje zeilen in Friesland op de wateren rondom Gaastmeer, naar wens aan te vullen met catering en/of andere activiteiten. Voor een dagtocht zeilen bieden wij de mogelijkheid te gaan varen met een skutsje uit de vloot of om de spanning en sensatie te beleven op een echt IFKS wedstrijd skutsje!

Kortom: kom skutsje zeilen in Friesland, een ware belevenis!

Klik hier voor de homepage van Waterrecreatie Syperda

Arrangementen

Zoek resultaat van "skutsje zeilen in Friesland" binnen Arrangementen

skutsje DRIE GEBROEDERS - 10 personen
skutsje zeilen in Friesland - skutsje-drie-gebroeders-10-personen(2).

skutsje Drie Gebroeders huren?

Wilt u een skutsje huren met kuip? Dan bent u bij Waterrecreatie Syperda aan het juiste adres! Het skutsje de Drie Gebroeders is in 1910 in Heeg gebouwd en is in 1998 gerestaureerd en getuigd. De roef is binnen ingedeeld met zithoek voor de gehele bemanning met een volledig ingerichte keuken voor 10 personen. Voor in de roef is er een aparte hut met een tweepersoons bed en een apart toilet, met de overige bedden onder het voordek.
Het skutsje de Drie Gebroeder is net iets langer dan 15m. Wanneer u dit skutsje wilt huren is een vaarbewijs vereist. Heeft u geen vaarbewijs maar wilt u wel graag een skutsje huren? Kijk dan eens bij skutsje Nieuwe Onderneming en skutsje Zeldenrust.

skutsje de Drie Gebroeders heeft 9 vaste slaapplaatsen + 1 slaapplaats in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Drie Gebroeders
skutsje HOOP OP ZEGEN - 12 personen
skutsje zeilen in Friesland - skutsje-hoop-op-zegen-12-personen.

Skûtsje Hoop op Zegen huren?

Skûtsje Hoop op Zegen is in 1906 gebouwd in Sneek en is in 1979 gerestaureerd tot zeilschip met zadeldakroef. Hierdoor is er binnen meer ruimte ontstaan en is er stahoogte tot de mastkoker. Met de ruime kuip, grote zithoek en open keuken in de roef is skûtsje Hoop op Zegen een comfortabel ingerichte platbodem voor 12 personen.
Voor meer vaarcomfort is het skûtsje voorzien van een boegschroef. Hou er wel rekening mee dat de Hoop op Zegen langer dan 15m is en een vaarbewijs vereist is wanneer u dit skûtsje wilt huren.

Skûtsje Hoop op Zegen heeft 9 vaste slaapplaatsen + 3 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Hoop op Zegen
skutsje NIEUWE ONDERNEMING - 10 personen
skutsje zeilen in Friesland - skutsje-nieuwe-onderneming-10-personenpng(1).

skutsje Nieuwe Onderneming huren?

In opdracht van Klaas Wiersma uit Heeg heeft de werf in Zuidhorn dit skutsje in 1911 gebouwd. In 2000 deze platbodem gerestaureerd en getuigd zodat dit skutsje verhuurd kon worden. skutsje Nieuwe Onderneming heeft een luxe opbouw gekregen met een ruime kuip. Dit skutsje is ingericht voor 10 personen en heeft een aparte hut met een tweepersoons bed. Wilt u een ander vergelijkbaar skutsje huren? Kijk dan eens bij skutsje Drie Gebroeders en skutsje Zeldenrust.

skutsje Nieuwe Onderneming heeft 9 vaste slaapplaatsen + 1 slaapplaats in de roef / zithoek.

De in 1911 gebouwde "Onderneming" had een originele lengte van 16,35m. In 1927 is het schip verkocht en verlengt naar 18,90m om zo meer klei te kunnen vervoeren. Het schip is later door de derde eigenaar terug gebracht naar haar originele lengte. Leuke historische verhalen over de Nieuwe Onderneming zijn te lezen op skutsjehistorie.nl
Reserveer Uw Nieuwe Onderneming
skutsje VROUWE ANTJE - 10 personen
skutsje zeilen in Friesland - skutsje-vrouwe-antje-10-personen(4).

Skûtsje Vrouwe Antje huren?

Dit skûtsje is gebouwd in 1910 met de naam "De Jonge Jacob" en heeft altijd haar originele lengte behouden van 15,70m. Gerestaureerd en getuigd in 2000 zodat u nu dit prachtige skûtsje kunt huren in Friesland. Skûtsje de Vrouwe Antje is te vergelijken met skûtsje Nieuwe Onderneming, maar is iets groter. Beide skûtsjes zijn langer dan 15m en hebt u een vaarbewijs voor nodig.
Volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord voor 10 personen.

Skûtsje Vrouwe Antje heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Vrouwe Antje
skutsje ZELDENRUST - 10 personen
skutsje zeilen in Friesland - skutsje-zeldenrust-10-personen(3).

skutsje Zeldenrust huren?

Dit skutsje heeft een ruime leefruimte met ruime zit hoek en keukenblok. Samen met het vergelijkbare skutsje, skutsje Nieuwe Onderneming, kunt u dit skutsje huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs.
skutsje Zeldenrust heeft nog een aparte slaapruimte met een tweepersoonsbed voor in de roef, met daarnaast een apart toilet. Alle overige bedden bevinden zich onder het vooronder.
Na uw zeiltocht kunt u heerlijk nagenieten met de gehele bemanning in de kuip. Daarnaast is het schip voorzien van een boegschroef voor meer vaarcomfort.

Het skutsje Zeldenrust heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.

Dit Buitensvallaat skutsje is gebouwd door de bekende scheepsbouwer Jan Oebeles van der Werff in 1910 in Drachten onder de naam "Noord Fries". Toen met een lengte van 17,03m.
Reserveer Uw Zeldenrust

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

skutsje zeilen in Friesland - totziens.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  skutsje zeilen in Friesland - readmore.