KanoŽn Gaastmeer -
KanoŽn Gaastmeer - nl_vlag. KanoŽn Gaastmeer - en_vlag. KanoŽn Gaastmeer - de_vlag. 

KanoŽn Gaastmeer - telefoon.

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie
  • KanoŽn Gaastmeer - header1.
  • KanoŽn Gaastmeer - header_foto3.
  • KanoŽn Gaastmeer - header_foto4.

Kano√ęn Gaastmeer

Opzoek naar Kanoën Gaastmeer? Waterrecreatie Syperda biedt u een prachtige omgeving om in te Kanoën!

Waterrecreatie Syperda biedt meerdere mogelijkheden tot het Huren van Kano's en zeilboten! Altijd al in het prachtige Friesland willen Kanoën? Dan bent u bij Waterrecreatie Syperda aan het juiste aders voor Kanoën Gaastmeer!

Meer informatie over Kanoën Gaastmeer? Klik dan hier!

Meer informatie over Waterrecreatie Syperda? Klik dan hier!

Arrangementen

Zoek resultaat van "Kano√ęn Gaastmeer" binnen Arrangementen

Aluminium sloep
KanoŽn Gaastmeer - aluminium-sloep(1).

Aluminium sloep Huren

Door de geringe diepgang is dit een ideale boot om de kleinere wateren rondom Gaastmeer mee te verkennen. De aluminium sloep is door de hoge zit en het rustige vaargedrag geschikt voor jong en oud. Er is ruimte voor maximaal 6 personen en de sloep beschikt over een buitenboordmotor. Iets groter dan de aluminium sloep, maar ook een perfecte toerboot is onze notarisboot

Huurmogelijkheden aluminium sloep
U huurt al een aluminium sloep vanaf € 55,- per dag. Een sloep Huren voor een geheel weekend kost u slechts € 100,- 

Direct online uw sloep Huren
Wilt u direct een aluminium sloep Huren via de website? Maak dan gebruik van onderstaande buttons en boek uw aluminium sloep vandaag nog!
Reserveer Uw Aluminium sloep
TJALK BOPPELANS - 15 personen
KanoŽn Gaastmeer - tjalk-boppelans-15-personenpng.

Tjalk Boppelans Huren?

Deze tjalk is in de winter van 2013-2014 compleet verbouwd en is nu een prachtig ruim schip geworden. Met een mooie grote zithoek in de roef met meer stahoogte, ruime kuip, een boegschroef, stromend warm water en een heerlijke buitendouche is deze tjalk van alle gemakken voorzien.

Wanneer u deze tjalk huurt zeilt u met één van de eerst gebouwde ijzeren tjalken van Friesland. Hou er wel rekening mee wanneer u een tjalk wilt Huren welke langer is dan 15m, een vaarbewijs vereist is. Het is ook mogelijk om een schipper mee te nemen tijdens uw zeilvakantie in Friesland.

De Tjalk Boppelans is ingericht met 15 slaapplaatsen: 11 vaste slaapplaatsen + 4 in de roef
Reserveer Uw Boppelans
LEMSTERAAK BORNRIF - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-bornrif-10-personen(4).

Lemsteraak Bornrif Huren?

De lemsteraak Bronrif is een ruime aak met stahoogte in het vooronder. Deze lemsteraak is dan ook te vergelijk met de lemsteraak Sjouwerman.
Om het manouvreren met deze lemsteraak te vergemakkelijk is het schip recent voorzien van een boegschroef. U kunt deze lemsteraak Huren met of zonder schipper, een vaarbewijs is niet vereist.

De lemsteraak Bornrif heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek
Reserveer Uw Bornrif
LEMSTERAAK BRAKZAND - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-brakzand-10-personen(4).

Lemsteraak Brakzand Huren?

Deze lemsteraak is in 1991 gebouwd en was in eerste instantie klaar gemaakt om mee te gaan wedstrijdzeilen. Het schip heeft dan ook, samen met de lemsteraak Vrouwezand, goede zeileigenschappen.
De lemsteraak is comfortabel ingericht met alle gemakken voor een langer verblijf aan boord. Wilt u deze lemsteraak Huren? Boek online of neem contact met ons op.

De Lemsteraak Brakzand heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Brakzand
ZEESCHOUW BREESAN - 7 personen
KanoŽn Gaastmeer - zeeschouw-breesan-7-personen.
Zeeschouw Breesan Huren?

Naast de twintigtal tjalken, skûtsjes en lemsteraken welke wij verHuren kunt bij ons ook een zeeschouw Huren in Friesland. Onze enige zeeschouw in de vloot heeft zeer goede zeileigenschappen. De zeeschouw Breesan is binnen ruim en comfortabel ingericht voor 7 personen met stahoogte in de roef.

De zeeschouw Breesan heeft 5 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Breesan
LEMSTERAAK DAGERAAD - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-dageraad-10-personen(4).

Lemsteraak Dageraad Huren?

Kom eens zeilen in de winter!

De Dageraad is ook tijdens de wintermaanden te huur voor prachtige zeiltochten. Ervaar de rust en een totaal andere natuur dan in de zomer, een echte aanrader! Komt u zeilen in de winter? Dan staat er een heerlijke fles beerenburg voor jullie klaar aan boord! Reserveren kan via info@WaterrecreatieSyperda.nl of telefonisch: 0515-469566
Deze lemsteraak is gebouwd in 2001 en is voorzien van een ruime en luxe inrichting. Met stahoogte in het vooronder is de lemsteraak wat betreft indeling en grootte te vergelijken met de lemsteraak Westwind. Deze lemsteraak heeft 1 aparte hut met een tweepersoons bed, met daarnaast nog 4 tweepersoons bedden. Er is een extra mogelijkheid om een 11e slaapplaats te creëren op de bank in de roef. De lemsteraak Dageraad is een van de grotere lemsteraken uit de vloot met een lengte van 13m. Al onze “grotere” lemsteraken, waaronder ook de lemsteraak Bronrif, lemsteraak Onrust, lemsteraak Sjouwerman en lemsteraak Westwind, zijn voorzien van een boegschroef. Al onze lemsteraken zijn korter dan 15m, hierdoor kunt u ook zonder vaarbewijs een lemsteraak HurenDe lemsteraak Dageraad heeft 10 vaste slaapplaatsen.
Reserveer Uw Dageraad
TJALK SYL - 14 personen
KanoŽn Gaastmeer - tjalk-syl-14-personen(5).
Tjalk Syl Huren?

Een ruim ingerichte tjalk met ruime roef, grote kuip en veel stahoogte. De tjalk Wantij is, samen met de tjalk Syl en tjalk Boppelans, een van de grotere platbodemschepen van de vloot. Deze tjalken zijn allen voorzien van een boegschroef en zijn zeer geschikt voor grotere groepen. Denk hierbij ook aan een unieke vergaderlocatie: als een gedacht aan vergaderen of brainstormen op het water?

De lange roef met open keuken biedt een mooie ruimte waar de gehele bemanning gezellig bij elkaar kan zitten. Het schip is volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord en heeft 13 slaapplaatsen.
Hou er wel rekening mee dat u bij het Huren van deze tjalk in het bezit moet zijn van een vaarbewijs. Mocht u deze zelf niet hebben; misschien heeft een ander bemanningslid wel een vaarbewijs?
De tjalk Wantij heeft 9 vaste slaapplaatsen + 4 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Syl
SKUTSJE DRIE GEBROEDERS - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - skutsje-drie-gebroeders-10-personen(2).

Skutsje Drie Gebroeders Huren?

Wilt u een skutsje Huren met kuip? Dan bent u bij Waterrecreatie Syperda aan het juiste adres! Het skutsje de Drie Gebroeders is in 1910 in Heeg gebouwd en is in 1998 gerestaureerd en getuigd. De roef is binnen ingedeeld met zithoek voor de gehele bemanning met een volledig ingerichte keuken voor 10 personen. Voor in de roef is er een aparte hut met een tweepersoons bed en een apart toilet, met de overige bedden onder het voordek.
Het skutsje de Drie Gebroeder is net iets langer dan 15m. Wanneer u dit skutsje wilt Huren is een vaarbewijs vereist. Heeft u geen vaarbewijs maar wilt u wel graag een skutsje Huren? Kijk dan eens bij skutsje Nieuwe Onderneming en skutsje Zeldenrust.

Skutsje de Drie Gebroeders heeft 9 vaste slaapplaatsen + 1 slaapplaats in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Drie Gebroeders
SKUTSJE HOOP OP ZEGEN - 12 personen
KanoŽn Gaastmeer - skutsje-hoop-op-zegen-12-personen.

Skûtsje Hoop op Zegen Huren?

Skûtsje Hoop op Zegen is in 1906 gebouwd in Sneek en is in 1979 gerestaureerd tot zeilschip met zadeldakroef. Hierdoor is er binnen meer ruimte ontstaan en is er stahoogte tot de mastkoker. Met de ruime kuip, grote zithoek en open keuken in de roef is skûtsje Hoop op Zegen een comfortabel ingerichte platbodem voor 12 personen.
Voor meer vaarcomfort is het skûtsje voorzien van een boegschroef. Hou er wel rekening mee dat de Hoop op Zegen langer dan 15m is en een vaarbewijs vereist is wanneer u dit skûtsje wilt Huren.

Skûtsje Hoop op Zegen heeft 9 vaste slaapplaatsen + 3 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Hoop op Zegen
TJALK HOUVOL - 13 personen
KanoŽn Gaastmeer - tjalk-houvol-13-personen(4).

Tjalk Houvol Huren?

Tjalk Houvol en de tjalk Vertrouwen zijn de enige platbodemschepen in de vloot van Waterrecreatie Syperda welke nog origineel getuigd zijn. Dit houdt in dat deze schepen geen kuip en opbouw hebben zoals bijvoorbeeld al onze skûtsjes wel hebben. Deze platbodemschepen hebben een kleinere roef met luikenkappen tot de mastkoker. In deze uitvoering werd er vroeger met platbodemschepen gevaren en is bijvoorbeeld ook terug te zien bij de wedstrijd skûtsjes van de SKS en IFKS.
De tjalk Houvol heeft stahoogte in de roef, met een stahoogte van ca. 1,70m onder de luikenkap. Het schip is volledig ingericht voor 13 personen met een keuken en zithoek in de roef en een extra, iets grotere, zithoek onder de luikenkap.
Hou er wel rekening mee dat de tjalk Houvol langer dan 15m is en een vaarbewijs vereist is. Het is ook mogelijk om een schipper mee te nemen tijdens uw zeilvakantie in Friesland.

De tjalk Houvol heeft 8 vaste slaapplaatsen + 5 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Houvol
4 persoons huisje
KanoŽn Gaastmeer - 4-persoons-huisjepng.
Vakantiewoning voor 4 personen in Gaastmeer, de ideale thuisbasis voor een watersport-, fiets- of wandelvakantie!
Reserveer Uw 4 persoons woning
Kano
KanoŽn Gaastmeer - Kano(1).

Canadese Kano Huren?

Gaastmeer ligt midden in de waterrijke omgeving van de Fries meren. Ontdek de mooiste plekjes vanaf het water met een canadese Kano! Waterrecreatie Syperda verhuurt canadese Kano’s voor 2 personen. De ideale manier om van de natuur te genieten.

U huurt een Kano al vanaf €20,- per dag. Een Kano Huren voor een weekend kost u slechts €35,-!

Gaat u liever zeilen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor het Huren van een polyvalk of randmeer.
Reserveer Uw Kano
SKUTSJE NIEUWE ONDERNEMING - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - skutsje-nieuwe-onderneming-10-personenpng(1).

Skutsje Nieuwe Onderneming Huren?

In opdracht van Klaas Wiersma uit Heeg heeft de werf in Zuidhorn dit skutsje in 1911 gebouwd. In 2000 deze platbodem gerestaureerd en getuigd zodat dit skutsje verhuurd kon worden. Skutsje Nieuwe Onderneming heeft een luxe opbouw gekregen met een ruime kuip. Dit skutsje is ingericht voor 10 personen en heeft een aparte hut met een tweepersoons bed. Wilt u een ander vergelijkbaar skutsje Huren? Kijk dan eens bij skutsje Drie Gebroeders en skutsje Zeldenrust.

Skutsje Nieuwe Onderneming heeft 9 vaste slaapplaatsen + 1 slaapplaats in de roef / zithoek.

De in 1911 gebouwde "Onderneming" had een originele lengte van 16,35m. In 1927 is het schip verkocht en verlengt naar 18,90m om zo meer klei te kunnen vervoeren. Het schip is later door de derde eigenaar terug gebracht naar haar originele lengte. Leuke historische verhalen over de Nieuwe Onderneming zijn te lezen op skutsjehistorie.nl
Reserveer Uw Nieuwe Onderneming
LEMSTERAAK NOORDSTER - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-noordster-10-personen(4).

Lemsteraak Noordster Huren?

De lemsteraak Noordster heeft een lengte van 12m. Hierdoor kunt u ook zonder vaarbewijs deze lemsteraak Huren. Volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord, heeft deze lemsteraak 10 slaapplaatsen. De inrichting van de lemsteraak Noordster is te vergelijken met de lemsteraak Brakzand en de lemsteraak Vrouwezand. Een lemsteraak met zeer goede zeileigenschappen.

De lemsteraak Noordster heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Noordster
Notarisboot
KanoŽn Gaastmeer - notarisboot(2).

Notarisboot Huren?

Een klassieke en fijne toerboot. U kunt de notarisboot Huren om mooie tochten te maken over de Friese meren en andere aaneengesloten wateren. De notarisboot heeft een 15pk binnenboord motor en bied ruimte voor ca. 5 personen. Een eenvoudigere en goedkopere optie om te Huren is de aluminium sloep

Direct online uw sloep Huren
Wilt u direct een notaris sloep Huren via de website? Maak dan gebruik van onderstaande buttons en boek uw aluminium sloep vandaag nog!
Reserveer Uw Notarisboot
LEMSTERAAK ONRUST - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-onrust-10-personen(2).

Lemsteraak Onrust Huren?

Deze lemsteraak is ruim ingericht en heeft door de eikenhouten betimmering een gezellige kajuit. De lemsteraak Onrust heeft iets langere bedden dan gemiddeld voor meer slaapcomfort. Samen met de lemsteraak Riepel hebben deze schepen als enige lemsteraken een zwart boeisel.
Al onze platbodemschepen zijn zeilklaar en volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord.

De lemsteraak Onrust heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Onrust
Optimist
KanoŽn Gaastmeer - optimistpng(1).

Optimist Huren?

Een heerlijk bezigheid voor de kinderen tijdens uw vakantie in Friesland. Een ideaal bootje om uw kinderen in te leren zeilen of om te spelenvaren. De optimist is een zeer stabiele eenpersoons jeugdzeilboot en is bovendien onzinkbaar. Zeilen in een optimist is een prachtige kennismaking met de zeilsport!

Direct online uw optimist Huren
Wilt u direct een optimist Huren via onze website? Maak dan gebruik van onderstaande buttons en boek direct uw optimist.

Wilt u zelf ook graag zeilen? Wij verHuren ook polyvalken en randmeren.
Reserveer Uw Optimist
Polyvalk
KanoŽn Gaastmeer - polyvalk(1).

Polyvalk Huren?

Onze polyvalken zijn incusief buitenboordmotor!
Een polyvalk Huren in Friesland kan bij Waterrecreatie Syperda in Gaastmeer. Vanuit Gaastmeer zijn er mooie zeilroutes te maken over de omliggende Friese meren zoals de Fluessen, Grote Gaastmeer en Slotermeer.

De polyvalk is een open toerzeilboot met een ruime kuip. Er is ruimte voor 4 slaapplaatsen en biedt onder het voor- en achterdek veel bergruimte. De polyvalk vaart licht en direct, heeft een strijkbare mast en vaart droog mbv zelflozers. Voor een torengetuigde open boot met wat meer wedstrijdallure kunt u ook een randmeer met buitenboordmotor Huren.

Huur online uw polyvalk met buitenboordmotor
Direct een polyvalk Huren via onze website? Maak gebruik van onderstaande button en boek direct uw polyvalk.
Reserveer Uw Polyvalk
Randmeer
KanoŽn Gaastmeer - randmeer.

Randmeer in Friesland Huren?

Lekker zeilen op de Friese meren. Met een randmeer met buitenboordmotor van Waterrecreatie Syperda zijn er mooie routes te maken vanuit Gaastmeer. De randmeer is een open toerzeilboot met wedstrijd allure en biedt ruimte voor 4 à 5 personen. Deze open zeilboot biedt veel ruimte en is erg comfortabel. Daarnaast heeft een randmeer een strijkbare mast en vaart droog dmv zelflozers. Vaart u liever met een gaffelgetuigde open boot, dan kunt u bij ons ook een polyvalk met buitenboordmotor Huren.

Huur online uw randmeer met buitenboordmotor
Direct een randmeer Huren via onze website? Maak gebruik van onderstaande button en boek direct uw randmeer.
Reserveer Uw Randmeer
LEMSTERAAK RIEPEL - 7 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-riepel-7-personen.

Lemsteraak Riepel Huren?

Een prachtige kleine lemsteraak van 10m. De ideale boot voor kleine gezelschappen of voor een zeilvakantie met uw gezin. Deze lemsteraak leent zich er ook uitstekend voor om als beginnend platbodemzeiler te leren varen op een platbodem.
Volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord met alle gemakken aanwezig. Met een ruime kuip om na het zeilen heerlijk na te genieten, een gezellig roef met zithoek en keukenblok en slaapplaatsen onder het voordek.
U kunt deze lemsteraak Huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs.

Wilt u graag leren varen op een platbodem? Dan is onze vaarinstructie zeker een aanrader, de ideale start om zelfstandig te leren varen op een platbodem!

De lemsteraak Riepel heeft 5 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Riepel
Roeiboot
KanoŽn Gaastmeer - roeiboot(2).

Roeischouw Huren?

Als u geen zeiler bent hebben wij nog veel meer aanbiedingen voor u om een geweldige tijd bij Waterrecreatie Syperda door te brengen. Wij hebben voor u ook roeischouwen te huur. De roeischouwen zijn te huur met buitenboord. Een ideale boot om mee te gaan vissen of om de kleinere wateren rondom Gaastmeer mee te verkennen. Voor een wat grotere boot met aanhangmotor verwijzen wij u graag naar de aluminium sloep of notaris sloep.

Direct online uw roeischouw Huren
Wilt u direct een schouw Huren via de website? Maak dan gebruik van onderstaande buttons en boek uw schouw vandaag nog!
Reserveer Uw Roeiboot
LEMSTERAAK SJOUWERMAN - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-sjouwerman-10-personen.

Lemsteraak Sjouwerman Huren?

Alle lemsteraken van Waterrecreatie Syperda zijn korter dan 15m en kunt u Huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs. De lemsteraak Sjouwerman is te vergelijken met de lemsteraak Westwind en de lemsteraak Dageraad. Met een ruim ingerichte zithoek en keuken en stahoogte in het vooronder.
Om het manouvreren te vergemakkelijken is deze lemsteraak voorzien van een boegschroef.

De lemsteraak Sjouwerman heeft 9 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Sjouwerman
TJALK VERTROUWEN - 14 personen
KanoŽn Gaastmeer - tjalk-vertrouwen-14-personen.

Tjalk Vertrouwen Huren?

Deze tjalk is nog in originele uitvoering met luikenkap en roef, maar uiteraard wel met alle benodigde luxe aan boord. Een comfortabel schip met een ruime zithoek in de roef en voorin een apart toilet en slaapplaatsen. De tjalk Vertrouwen en tjalk Houvol zijn de enige schepen uit de vloot welke nog in originele uitvoering varen.  Al onze andere platbodemschepen hebben een grotere opbouw en een kuip.
Hou er wel rekening mee dat het schip langer is dan 15m en er een vaarbewijs vereist is om deze tjalk te Huren. Het is ook mogelijk om een schipper mee te nemen tijdens uw zeilvakantie.

Nu met boegschroef!

De Vertrouwen heeft 12 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Vertrouwen
SKUTSJE VROUWE ANTJE - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - skutsje-vrouwe-antje-10-personen(4).

Skûtsje Vrouwe Antje Huren?

Dit skûtsje is gebouwd in 1910 met de naam "De Jonge Jacob" en heeft altijd haar originele lengte behouden van 15,70m. Gerestaureerd en getuigd in 2000 zodat u nu dit prachtige skûtsje kunt Huren in Friesland. Skûtsje de Vrouwe Antje is te vergelijken met skûtsje Nieuwe Onderneming, maar is iets groter. Beide skûtsjes zijn langer dan 15m en hebt u een vaarbewijs voor nodig.
Volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord voor 10 personen.

Skûtsje Vrouwe Antje heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Vrouwe Antje
LEMSTERAAK VROUWEZAND - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-vrouwenzand-10-personen(3).

Lemsteraak Vrouwezand Huren?

De lemsteraak Vrouwezand heeft zeer goede zeileigenschappen, evenals de lemsteraak Brakzand.  Deze lemsteraak is in 1991 nieuw gebouwd en getuigd. Ook de inrichting is vergelijkbaar met de lemsteraak Brakzand en is ingericht voor 10 personen.

LEES MEER OVER DE INRICHTING VAN ONZE PLATBODEMSCHEPEN KanoŽn Gaastmeer - linkbullet.

Lemsteraak Vrouwezand heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek

U kunt de lemsteraak ook Huren met schipper. Wilt u wel graag zelf varen, maar heeft u nog niet voldoende kennis en ervaring? Vaar mee tijdens onze vaarinstructie op platbodems!
Reserveer Uw Vrouwezand
TJALK WANTIJ - 13 personen
KanoŽn Gaastmeer - tjalk-wantij-13-personen.

Tjalk Wantij Huren?

Een ruim ingerichte tjalk met ruime roef, grote kuip en veel stahoogte. De tjalk Wantij is, samen met de tjalk Syl en tjalk Boppelans, een van de grotere platbodemschepen van de vloot. Deze tjalken zijn allen voorzien van een boegschroef en zijn zeer geschikt voor grotere groepen. Denk hierbij ook aan een unieke vergaderlocatie: als een gedacht aan vergaderen of brainstormen op het water?
De lange roef met open keuken biedt een mooie ruimte waar de gehele bemanning gezellig bij elkaar kan zitten. Het schip is volledig ingericht voor een langer verblijf aan boord en heeft 13 slaapplaatsen.

Hou er wel rekening mee dat u bij het Huren van deze tjalk in het bezit moet zijn van een vaarbewijs. Mocht u deze zelf niet hebben; misschien heeft een ander bemanningslid wel een vaarbewijs?

De tjalk Wantij heeft 9 vaste slaapplaatsen + 4 slaapplaatsen in de roef / zithoek.
Reserveer Uw Wantij
LEMSTERAAK WESTWIND - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - lemsteraak-westwind-10-personen(3).

Lemsteraak Westwind Huren?

Gebouwd in 1996 en ingericht met 10 slaapplaatsen is deze lemsteraak te vergelijken met de lemsteraak Dageraad. Een ruim ingerichte lemsteraak met veel stahoogte. De lemsteraak Westwind is 12,80m en is voorzien van een boegschroef.

Al onze lemsteraken zijn korter dan 15m, hierdoor kunt u ook zonder vaarbewijs een lemsteraak Huren.

De lemsteraak Westwind heeft 9 vaste slaapplaatsen + 1 slaapplaats in de roef / zithoek.

LEES MEER OVER DE INRICHTING VAN ONZE PLATBODEMSCHEPEN KanoŽn Gaastmeer - linkbullet.

U kunt de lemsteraak ook Huren met schipper. Wilt u wel graag zelf varen, maar heeft u nog niet voldoende kennis en ervaring? Vaar mee tijdens onze vaarinstructie op platbodems!
Reserveer Uw Westwind
SKUTSJE ZELDENRUST - 10 personen
KanoŽn Gaastmeer - skutsje-zeldenrust-10-personen(3).

Skutsje Zeldenrust Huren?

Dit skutsje heeft een ruime leefruimte met ruime zit hoek en keukenblok. Samen met het vergelijkbare skutsje, skutsje Nieuwe Onderneming, kunt u dit skutsje Huren zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs.
Skutsje Zeldenrust heeft nog een aparte slaapruimte met een tweepersoonsbed voor in de roef, met daarnaast een apart toilet. Alle overige bedden bevinden zich onder het vooronder.
Na uw zeiltocht kunt u heerlijk nagenieten met de gehele bemanning in de kuip. Daarnaast is het schip voorzien van een boegschroef voor meer vaarcomfort.

Het skutsje Zeldenrust heeft 8 vaste slaapplaatsen + 2 slaapplaatsen in de roef / zithoek.

Dit Buitensvallaat skutsje is gebouwd door de bekende scheepsbouwer Jan Oebeles van der Werff in 1910 in Drachten onder de naam "Noord Fries". Toen met een lengte van 17,03m.
Reserveer Uw Zeldenrust

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verHuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

KanoŽn Gaastmeer - totziens.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  KanoŽn Gaastmeer - readmore.