nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Dagtocht zeilen in Friesland

Thuishaven voor veel watersport- plezier en omgeven met mooie natuurgebieden, fiets- en wandel routes!

Groot aanbod van verschillende tjalken, skûtsjes, lemsteraken en een zeeschouw. Te huur met of zonder schipper.

Vakantiewoningen deels direct aan het water gelegen met eigen aanlegsteiger voor uw gehuurde open boot

  • Dagtocht zeilen Friesland
  • Dagtocht zeilen Friesland
  • Dagtocht zeilen Friesland
  • Dagtocht zeilen Friesland
  • Dagtocht zeilen Friesland
  • Dagtocht zeilen Friesland

Een heerlijke dag zeilen in Friesland kan al vanaf €35,- p.p. incl. schipper!
Prijs is incl. btw en is gebaseerd op een dagtocht zeilen op een werkdag, met een kuip skutsje geschikt voor maximaal 15 personen.


Locatie: Gaastmeer, Friese meren
Capaciteit: tot 250 personen

Dagtocht zeilen op de Friese meren

Voor een leuke ontspannen dag zeilen komt u bij Waterrecreatie Syperda in Gaastmeer. Lekker met vrienden, familie of relaties volledig verzorgd zeilen en genieten op de wateren rond Gaastmeer en Heeg. Volledig naar wens aan te vullen met bijvoorbeeld catering aan boord en/of andere activiteiten. Wij kunnen tevens een schipper(s) voor u klaar hebben staan zodat u en uw gasten optimaal van deze dag kunnen genieten!

Door ons grote aanbod van verschillende schepen is voor ieder wat wils: heeft u liever een schip met ruime kuip zodat u hier met de gehele groep gezellig samen kunt zitten? Of een fantastische zeilervaring op een echte authentieke tjalk of wedstrijdskutsje? Alles is mogelijk!

De schepen hebben (behalve een wedstrijdskutsje) een volledig ingerichte keuken, ruime zithoek, slaapplaatsen en apart toilet. Aan de vertrekhaven van de schepen grenst een ruime parkeergelegeheid welke ook goed bereikbaar is voor busvervoer.

En als afsluiter van de dag; nagenieten op hoogte! Eetcafe Boppe de Golle bevindt zich op vier meter hoogte en heeft een schitterend uitzicht over de omliggende Friese meren en landerijen. Boppe de Golle bevindt zich op hetzelfde terrein en biedt de mogelijkheid om na een heerlijke dag zeilen nog even na te genieten tijdens een borrel, diner, buffet of barbeque.

0515 - 469566 / info@waterrecreatiesyperda.nl

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!