nl en de 

Zoek op Datum Zoek op Accommodatie

Arrangementen bij Waterrecreatie Syperda

Naast het zeilen op een platbodem of vakantie vieren en ontspannen in een vakantiewoningen, is er nog veel meer mogelijk! Heb je nog vragen of zou je graag gebruik willen maken van een van onderstaande arrangementen: bel dan naar 0515-469566 of stuur een mailtje naar info@waterrecreatiesyperda.nl.


Yoga - zeilweekend 2017

Op het water is zijn is al erg ontspannen, maar in combinatie met yoga kom je helemaal tot rust! Dit jaar vind ons yoga-zeilweekend plaats in het weekend van 19-21 mei en gaan we richting de Waddeneilanden!

LEES MEER >

 

Vaarinstructie platbodem

Kom tijdens een gezellig weekend in het voorjaar leren varen op een platbodem of uw kennis bijspijkeren tijdens onze vaarinstructie op een skutsje of lemsteraak.

LEES MEER >

 

 

 

 

Watersport en recreatie hartje Friese merengebied

De perfecte locatie voor een watersport-, fiets of wandelvakantie! Vanuit ons kleinschalige en rustig gelegen vakantiepark in Friesland verhuren wij vakantiehuisjes aan het water, platbodemschepen (tjalken, skutsjes, lemsteraken en zeeschouw) en diverse open boten zoals polyvalken en randmeren. Het vakantiepark is van alle gemakken voorzien met een receptie, restaurant Boppe de Golle, openbare toiletten en douches, ruime parkeergelegenheid, passantenhaven en kleine speeltuin.

 

Geen gesjouw met boodschappen!

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw boodschappen voor afvaart in Gaastmeer bezorgen. 

Lees meer  

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen en aanbiedingen!